Akkuhuolto Öljynvaihto Katsastushuolto Vianetsintä Jarruhuolto ja -korjaukset Tuulilasin vaihto Pakoputkihuolto Renkaat ja vanteet Valot
Huolto / Korjaamo

Huolto / Korjaamo

Huollamme ja korjaamme kaikki merkit. Myös uusien autojen takuuaikaiset huollot.

Ajoneuvon kaikki takuut säilyvät normaalisti. Euroopan unionin määrittelemä ryhmäpoikkeusasetus antaa korjaamollemme mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme täysin auton valmistajien vaatimukset täyttävää palvelua, kuitenkin erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Meillä hoituu myös sähköisten huoltokirjojen täyttö.

Teemme kaikkia alustan korjaus- ja huoltotöitä, myös ilmajousitettujen alustoiden. Jarrujen korjauksista hoituvat mekaaniset, hydrauliset ja sähköiset ongelmat.
Olemme valtuutettu Eberspächer- ja Webasto-asennuspiste. Uusien autojen väylätekniikka edellyttää erityisosaamista lisälämmittimien asennuksessa. Lämmittimen ohjauksen voi toteuttaa joko ajastimella, kaukosäätimellä tai puhelinohjauksella.
Ilmastointijärjestelmästä haihtuu kylmäainetta vuosittain n. 5-10 %, joten ilmastoinnin täyttöhuolto on suositeltavaa tehdä 2 vuoden välein. Vajaa ilmastointijärjestelmä lisää polttoainekulutusta eikä välttämättä viilennä sisäilmaa tarpeeksi lämpimillä ilmoilla. Ilmastointilaitteen komponentit myös kuluvat enemmän, kun kylmäaineet ovat vähissä, koska järjestelmä joutuu työskentelemään kovemmin tuottaakseen saman jäähdytystehon. Teemme myös ilmastointikennojen desinfiointeja, joilla voidaan poistaa järjestelmästä bakteerikasvustoja sekä hajuhaittoja.
Jakohihnan vaihto kannattaa tehdä ajoissa, sillä oikeaan aikaan vaihdetulla jakohihnalla vältät hihnan rikkoutumisesta johtuvat moottorivauriot. Jakohihnan vaihtaminen onkin tärkein autollesi tehtävä huoltotoimenpide! Meiltä löytyy erikoistyökalut lähes kaikkiin malleihin.
Teemme autoosi katsastustarkistuksen ja päästömittauksen ja käytämme halutessasi auton myös katsastuksessa. Emme veloita katsastukselle viennistä.
Asennamme esimerkiksi vetokoukut, lämmittimet ja peruutustutkat.
Nelipyöräsuuntaus on aiheellista, jos auto on levoton ajaa, renkaat kuluvat epätasaisesti reunoilta, ajoneuvoon on vaihdettu alustan osia tai ajoneuvo puoltaa. Oikein tehty nelipyöräsuuntaus parantaa auton ajettavuutta, lisää turvallisuutta, säästää renkaita ja polttoainetta.
OBD (On-Board Diagnostics) on ajoneuvon sisäinen valvontajärjestelmä, joka valvoo auton moottorin ohjausyksikön komentoja ja niiden vasteita. OBD-mittauksessa tutkitaan tämän valvontajärjestelmän toimintaa sen omien tallennetietojen pohjalta. Katsastukseen OBD-mittaus tulee tehdä kaikille vuonna 2001 käyttöön otetuille bensiiniautoille ja sitä uudemmille.
Tienpäällysteestä irronnut kivi, hiekoitushiekka tai nastarenkaista tippuneet nastat ovat uhka autojen tuulilaseille. Kun tuulilasiin osunut kivi tai nasta aiheuttaa lasiin kiveniskemän, se yhdessä tuulilasiin kohdistuvan jännityksen vaihtelun kanssa halkaisee helposti lasin. Haljennut lasi heikentää auton turvallisuutta erityisesti törmäys- ja ympäriajotilanteissa, ja on siksi syytä vaihtaa välittömästi. Nykyaikaisissa autoissa tuulilasi on tärkeä osa turvallisuusjärjestelmää. Se on tärkeä osa auton kestävää rakennetta. Tuulilasi vaikuttaa siihen miten auto muuttaa muotoaan törmäyksessä tai ympäriajossa.
Pakokaasujenmittaus on osa katsastusta ja se voidaan suorittaa jo ennen katsastuskonttorille menoa. Meiltä saat pakokaasumittauksesta todistuksen, joka kelpaa katsastuskonttorille, eikä pakokaasuja tarvitse enää mitata katsastuskonttorilla. Teemme pakokaasumittauksia niin uusiin kuin vanhoihin autoihin.
Nykyaikaiset autot ovat monimutkaisia, useiden tietokoneiden ja ohjausyksiköiden säätelemiä laitteita. Lähes kaikkia toimintoja polttoaineen annostelusta ovien lukitukseen ohjataan sähköisesti. Joskus näihin järjestelmiin tulee häiriöitä. Häiriöt eivät välttämättä ole suuria, mutta ne kannattaa turvallisuussyistä ottaa vakavasti. Meillä on käytössä ammattitaitoiset asentajat ja useampia erilaisia diagnostiikkalaitteistoja.
Meillä onnistuu vikakoodin luvut yleistestereillä Bosch ja Autocom sekä merkkitestereillä Volvo, Opel, VW ja Mercedes.
Teemme öljynvaihdot korkealaatuisilla öljyillä, jotka täyttävät moottorivalmistajien ohjeet ja vaatimukset. Mobil Express -öljynvaihdot aikaa varaamatta. Automaattivaihteistojen öljynvaihdot teemme uudella SPIN ATF 4000 -öljynvaihtokoneella, joka mahdollistaa myös vaihteiston perusteellisen, pesuaineellisen huuhtelun.
Asennamme ja kalibroimme Dräger-alkolukot.