Akkuhuolto Öljynvaihto Katsastushuolto Vianetsintä Jarruhuolto ja -korjaukset Tuulilasin vaihto Pakoputkihuolto Renkaat ja vanteet Valot
Bosch Car Service -kortti –  Huolto ilman huolia

Bosch Car Service -kortti – Huolto ilman huolia

Bosch Car Service -kortilla voit maksaa huoltolaskusi sopivasti erissä tai ilman kuluja ja korkoa laskun eräpäivänä. Saat aina 30–60 päivää maksuaikaa.

Korjaamomme tekee työt ammattitaidolla ja laadukkaasti. Käytämme laadukkaita Bosch-varaosia, jotka takaavat tinkimättömän turvallisuuden. Bosch Car Service -kortti tarjoaa rahoituksen, jolla voit maksaa edullisesti erissä. Luoton tarjoaa yhteistyökumppanimme Resursbank Ab.

 

Esimerkki:

Esimerkki: ostot 1500 €, maksat yhteensä 1540 €
Osamaksut:12 kplOsamaksuerä: 128,30 €
Käsittelymaksu/kk: 3,30 €Luoton kustannukset: 39,60 €
Vuosikorko: 0 %Todellinen vuosikorko: 4,56 %
Esimerkki on laskettu 12 kk maksuvaihtoehdolle. Bosch Car Service -kortti on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1500 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

 

Tilin avaus

Netissä
Voit tehdä luottohakemuksen netissä. Täytä luottohakemus

Mobiilisti älypuhelimella
Voit tehdä luottohakemuksen myös mobiilisti älypuhelimella. Lähetä viesti ”Bosch” numeroon 18311.

Täytä hakulomake huolella ja muista lukea yleiset ja erityiset tiliehdot ennen luoton hakemista. Saat luottopäätöksen heti.

Saat hakemuksen myötä Bosch Car Service -kortin. Kun näytät korttia autohuollon yhteydessä Bosch-korjaamolla, voit maksaa huollon erissä.

Kun olet saanut luottohakemuksellesi myönteisen päätöksen ja tulet tekemään ostosta, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipisteessämme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.

 

Bosch Car Service -kortin edut

  • Et halutessasi maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan suoraan kotiisi ostotapahtumaa seuraavan kuukauden aikana, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina vähintään 1 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.
  • Valittavanasi on esimerkiksi 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto. Tuolloin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat käsittelymaksun 3,30 €/kk.
  • Kortti on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 1 500 €.
  • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnettyä luottoa voi käyttää heti. Tili on tietenkin vuosimaksuton, ja voit käyttää samaa tiliä seuraavallakin käynnilläsi.

Lisätietoa

Lisätietoa ja opastusta hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista saat Resurs Bankin asiakaspalvelusta, p. (09) 622 4308.

Huom! Jos jotkin yllä olevista linkeistä eivät aukea, varmista, että koneeseesi on asennettu Adobe Reader -ohjelma. Tarvittaessa voit hakea sen ilmaiseksi klikkaamalla tästä.